GRE数学真题部分9

 来源:互联网    要点:GRE考试  
编辑点评: GRE考试的数学部分不是GRE考试中最难的一部分,但是大家还是需要打好基础,认真复习才会获得好成绩。本文为大家汇总了往年的一些数学真题,掌握真题是最重要的,大家可以针对GRE数学真题进行复习。

请同学们看下面的例题: 

Wednesday, November 28, 2007

1. A line 'l' passes through (3,-2) and cuts the coordinate axis. line 'm ' is perpendicular to line 'l' .

Column A : Slope of line m

Column B : 3/2

Ans:C

2. The distance travelled by a train is 'd' and the time taken is h hrs. Next day the train travels the same distance but reaches 15 min early. What is the average speed in terms of 'd' and 'h'?

3. 7 is the digit on tens place for X and 8 is the digit for tens place for Y. What is the Tens digit for

(X+Y)

Ans: 5

4. 0<1

col A : 1/x

col B : 1/x^2

5. If n * sqrt(0.01) = 1 then What is the value of n?

Ans: 10

6. (0.5)^-2 , (0.5)^-1 , (0.5)^0 , (0.5)^1 , (0.5)^2. Find the range of the above numbers

Ans: 3.75

7. If a line passes through (-3,2) and cuts coordinate axis.

Col A: x-intercept of line

Col B: y-intercept of line

Ans: B

8. Given f(x)=x^2+x

Col a: f(x+1)

Col b: f(x) + f(1)

Ans: D

9. If a square is inside the circle with its side 's' then What is the area of the circle?

Ans: pi * s^2/2

10. Tom brought 'n' shares for 't' dollars( n> 20).Then he sold 'n-20' shares at 't+1' per share and sold the remaining shares at 't+3' per share.

Col A: total value of shares sold - total value of shares he bought

Col B: t+40

Ans: C

最新2022GRE考试信息由沪江留学网提供。

请输入错误的描述和修改建议,建议采纳后可获得50沪元。

错误的描述:

修改的建议: